Με «όπλο» τις γνώσεις, την εμπειρία και την αισθητική μας σε θέματα πολιτισμού, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση πληθώρας πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, κάθε ύφους και είδους.

Διοργάνωση events με δυνατότητα catering και διακόσμησης.

Εκπροσωπούμε και διοργανώνουμε συναυλίες σημαντικών Ελλήνων Καλλιτεχνών εδώ και πολλά χρόνια, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Απόδειξη αυτού και οι αξιόλογες κριτικές που δεχόμαστε για το επίπεδο των διοργανώσεων.

Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα Δημοσίων Σχέσεων, με εξειδίκευση στην online προώθηση των καλλιτεχνών. Αναλαμβάνουμε τη συνολική προβολή του Καλλιτέχνη που συνεργαζόμαστε, καθώς και των μεμονωμένων events που αφορούν τον ίδιο, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υποστήριξης και διαφήμισης.

Η έμπειρη ομάδα συνεργατών μας αναλαμβάνει τη σύνταξη κειμένων και Δελτίων Τύπου για την εκάστοτε δράση ενός καλλιτέχνη, καθώς και την προώθησή τους στο σύνολο των Μ.Μ.Ε. Αναλαμβάνουμε επίσης την επικοινωνία και το management ενός καλλιτέχνη, διεκπεραιώνοντας και το «κλείσιμο» συνεντεύξεων για τον ίδιο.

Εδώ και πολλά χρόνια, ως ζωντανός, πολιτιστικός δρόμος, η “Τέχνης Πολιτεία” επιμελείται πρωτοποριακές δράσεις, αναλαμβάνοντας από το Σχεδιασμό της Διοργάνωσης έως και την Υλοποίησή τους, μέχρι το “management”, αλλά και το “booking” εκλεκτών καλλιτεχνών.

Δυνατότητα δημιουργίας μακετών, αφισών, Δελτίων Τύπου, Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών spots, κ.α.

Τόσο για τα καλλιτεχνικά σχήματα που εκπροσωπούνται από την εταιρεία μας, όσο και για τα σχήματα που έχουμε αναλάβει ως εταιρεία, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για την νομική και λογιστική τους κάλυψη, τις αμοιβές, τις ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και τους φόρους.

Δυνατότητα μεταφοράς των καλλιτεχνών από και προς τον χώρο των εκδηλώσεων, με ειδική εξυπηρέτηση σε σημαντικούς προσκεκλημένους, προτείνοντάς τους εκδρομές, θεματικές επισκέψεις και ξεναγήσεις.

Συνεργάτες ηχολήπτες και φωτιστές φροντίζουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε παράστασης. Σχεδιασμός Stage Plan, αναλυτικά Rider, τεχνική κάλυψη των εκδηλώσεων με εξοπλισμό για ήχο και φώτα, προβολές κ.α. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα live streaming μετάδοσης της εκάστοτε εκδήλωσης.

Διαχείριση κάθε εκδήλωσης απ’ την αρχή έως το τέλος, με σύνταξη ολοκληρωμένου προϋπολογισμού, διαχείριση συμβολαίων-τιμολογίων και τελικό οικονομικό απολογισμό.

Πρόβλεψη welfare καλλιτεχνών, backstage setup, stage management, ticketing, κ.α.