Χορεύοντας με τον Έρωτα στις μουσικές του Κόσμου

«θ’ αρχίσουν οι μαράκες ρυθμό να δίνουνε»

Μια μουσική περιπλάνηση με αγαπημένα τραγούδια, κέφι και χορό, σάλσα, μάμπο, τσα τσα, τάγκο, Swing, rock and roll κ.α.

Μια παράσταση με μουσικούς, τραγουδιστές και χορευτές γεμάτη χρώμα, χαρά, χορό -και άλλο χρώμα, κι άλλο χαρά, κι άλλο χορό. 

Μια παράσταση γεμάτη πίστη, έρωτα, ομορφιά, συγκίνηση.

Μια παράσταση ταξίδι από μουσική σε μουσική, όπου ο καθένας μας βρίσκει τον χορό που αναζητεί

Από το Ρίο χορεύοντας σάλσα, μάμπο, τσα τσα έως τις μιλόγκες της Αργεντινής και τις βραδιές τάγκο.

Από τις ρετρό βραδιές της Αθήνας τραγουδώντας το “τράβα μπρος” και το “ακόμα ένα ποτηράκι” έως βραδιές swing χορεύοντας το “fever”το “pretty woman” και ακούγοντας Amy Winehouse.

Λίγα λόγια…

Πριν χρόνια, σε ένα χορό ... σε έναν μαγικό χορό, ο Δον Ρομάντζο ντυμένος Δον Κιχώτης συνάντησε τη Μαργκό. Η Μαργκό - ντυμένη Δουλτσινέα - του χάρισε τον ωραιότερο χορό της ζωή του.

Έναν χορό τόσο σαγηνευτικό που μόνο ένας ποιητής θα μπορούσε να περιγράψει. Ένας χορό τόσο χαρούμενο όπου όλα τους τα κύτταρα είχαν συντονιστεί στο ρυθμό.

Όμως ... μόνο το όνομα της πρόλαβε να του πει, γιατί ξαφνικά ήρθαν οι μασκαράδες και ο Δον Ρομάντζο έχασε τη Μαργκό του.

Ο Δον Ρομάντζο περίμενε... περίμενε ...

Τα χρόνια περάσανε και ο Δον Ρομάντζο περίμενε. Δεν έχανε την πίστη του. Ούτε τη χαρά του. Η Μαργκό έπρεπε να τον βρει ευδιάθετο και έτοιμο γα χορό. Κάθε χρόνο στον ίδιο πάντα χορό περίμενε την Μαργκό του. Η Μαργκό όμως πουθενά.

Έτσι φέτος, πήρε μια απόφαση: Θα βρει την Μαργκό όπου κι αν είναι! Θα πάει σε όλα τα πάρτι του κόσμου. Από άκρη σε άκρη του κόσμου.

Τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Θα πάει παντού. Όπου υπάρχει χορός. Όπου υπάρχει κέφι. Όπου υπάρχουν χορευτές. Θα μάθει όλους τους χορούς. Ακόμα και rock and roll θα μάθει. Θα χορέψει σαν τον Elvis Presley. Αρκεί να βρει τη Μαργκό του. Και θα την βρει.

Τι λες, θες να μάθεις και εσύ να χορεύεις και να έρθεις μαζί μας να βρούμε τη Μαργκό;

Ο Δον Ρομάντζο λέει ότι η Μαργκό είναι ότι πιο όμορφο έχει δει στη ζωή του.

Δον Ρομάντζο
Μαργκό ... όπου και να 'σαι, αυτός ο χορός είναι αφιερωμένος για σένα

Αυτό το τραγούδι και αυτός ο χορός είναι αφιερωμένος στον Έρωτα.