Μουσικές προτάσεις

Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία.  Δύο αδέρφια αλλιώτικα από τ’ άλλα, οι String Demons!

Ενα τσέλο κι ένα βιολί έτσι όπως δεν τα έχετε ξανακούσει ποτέ. Που με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το heavy metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με τη rock, με ρυθμό, τρέλα, λυρισμό, χιούμορ.

In 3000 years of Greek Music

Περιδιαβαίνοντας 3000 χρόνια Ελληνικής Μουσικής

Όταν ο Απόλλωνας συνάντησε τον Διόνυσο…

Ένα μουσικό ταξίδι σκιών και λαϊκής ορχήστρας για ΌΛΟΥΣ!    

Ο γνωστός σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης, Ηλίας Καρελλάς, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με "το σπίτι του Καραγκιόζη" και "τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Χαβάη", καθώς και στο θέατρο Κάππα με "το αγόρι με τη βαλίτσα", των Μάικ Κέννι - Ξένιας Καλογεροπούλου, επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια παραγωγή για όλη την οικογένεια.

Ερωφίλη - Βασίλης Γισδάκης - Δαμιανός Πάντας

«Της ημέρας τα σκοτάδια… στα λόγια της ψυχής»

 Το δυναμικό κουιντέτο “Athens Tango Ensemble“ ερμηνεύει μουσικά αριστουργήματα από τη “Χρυσή εποχή’’του Αργεντίνικου τάνγκο (J.Darienzo,F.Canaro,A.Troillo) , συνθέσεις του

Astor Piazzolla (tango nuevo) καθώς και σημαντικών Ελλήνων δημιουργών του είδους, της εποχής του μεσοπολέμου όπως Σουγιούλ, Γιαννίδη , Αττίκ .

Μαζί του η μέτζο σοπράνο Μαργαρίτα Συγγενιώτου

1600 χρόνια στην σιωπή και η αρχαία λύρα του Ορφέα επιστρέφει στα χέρια του συνθέτη και μουσικού Νίκου Ξανθούλη και ζωντανεύει – τι άλλο; – την ποίηση.

Ένας διάλογο της αρχαίας λύρας με την σύγχρονη ελληνική μουσική και την ποίηση της Σαπφούς και του Οδυσσέα Ελύτη. 

Σελίδα 1 από 5