Ερμιόνη Μπερτάνη

mpertani newΣυνεργάτης σε ομάδες Τέχνης

Η Ερμιόνη Μπερτάνη έχει τελειώσει το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, με κατεύθυνση Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης.

Από το 1999 έως το 2002 απασχολήθηκε στο τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του 18 ΑΝΩ προσφέροντας γραμματειακή υποστήριξη.

Από το 2002 έως το 2010 εργάστηκε ως ειδική θεραπεύτρια, αρχικά σε ομάδες εμψύχωσης και σε ομάδες τέχνης στον Συμβουλευτικό Σταθμό και τις κλειστές δομές της Μονάδες, καθώς και στο Σχολείο του 18 ΑΝΩ και στη συνέχεια στον Συμβουλευτικό Σταθμό Εξαρτημένων γυναικών και στο Τμήμα Διατροφικών Διαταραχών, στον τομέα της υποδοχής.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων, τον συντονισμό εργαστηρίων τέχνης σε εκπαιδευτικές ημερίδες, καθώς και σε δύο ερευνητικά προγράμματα.

Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται στο τμήμα Έρευνας και Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στην οργάνωση και διεξαγωγή των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει κάθε χρόνο η Μονάδα για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και φοιτητές.

Από το 2016, η Ερμιόνη συμμετέχει στην εταιρεία Τέχνης Πολιτεία, σε δραστηριότητες που αφορούν ομάδες Τέχνης και έκφρασης, ενώ συντονίζει τη συνεργασία με δήμους, συλλόγους και άλλους φορείς, συμμετέχοντας και στην εκτέλεση παραγωγής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκος Καραπιπέρης Γεράσιμος Σπάθης »