Ερμιόνη Μπερτάνη

ερμιονη

Η Ερμιόνη Μπερτάνη έχει τελειώσει το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, με κατεύθυνση Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης.
Από το 1999 έως σήμερα εργάζεται στη Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω (ΨΝΑ).
Από το 1999 έως το 2002 απασχολήθηκε στο τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του 18 ΑΝΩ προσφέροντας γραμματειακή υποστήριξη.
Από το 2002 έως το 2010 εργάστηκε ως ειδική θεραπεύτρια, αρχικά σε ομάδες εμψύχωσης και σε ομάδες τέχνης στον Συμβουλευτικό Σταθμό και τις κλειστές δομές της Μονάδες, καθώς και στο Σχολείο του 18 ΑΝΩ και στη συνέχεια στον Συμβουλευτικό Σταθμό Εξαρτημένων γυναικών και στο Τμήμα Διατροφικών Διαταραχών, στον τομέα της υποδοχής.
Παράλληλα, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου της Μονάδας, έχει συμμετάσχει στην διοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων, τον συντονισμό εργαστηρίων τέχνης σε εκπαιδευτικές ημερίδες, καθώς και σε δύο ερευνητικά προγράμματα.
Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται στο τμήμα Έρευνας και Εκπαίδευσης του 18 ΑΝΩ, συγκεκριμένα στην οργάνωση και διεξαγωγή των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει κάθε χρόνο η Μονάδα για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και φοιτητές.
Από το 2016 συμμετέχει στην εταιρεία Τέχνης Πολιτεία σε δραστηριότητες που αφορούν την επικοινωνία της εταιρείας με δήμους, συλλόγους και άλλους φορείς, καθώς και στην εκτέλεση παραγωγής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αναστασία Παπαγεωργίου Γεράσιμος Σπάθης »