ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΙΔΟΥ Συναυλίες καλοκαίρι 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΙΔΟΥ

Καλοκαίρι 2016

11/7 κήπος ΕΡΤ

16/7 μουσική σκηνή ΠΕΡΑΝ

23/7 Γύθειο

4 &5/8 Νίσυρος

13/8 Καρδίτσα

9/9 Κύπρος

και...συνεχίζουμε

Η Κατερίνα Τσιρίδου μας ταξιδεύει  με τη φωνή και το μπαγλαμά της σε ένα μουσικό πρόγραμμα με καλοκαιρινή διάθεση για κέφι και χορό με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια

  Ένα  μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά  και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου... Συνοδεία τους και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου ,του Στράτου Παγιουμτζή ,του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων.

 Μαζί της ο Νίκος Πρωτόπαπας κιθάρα φωνή  και τρείς σπουδαίοι μουσικοί  και τραγουδιστές με μπουζούκι , κρουστά, ακορντεόν ή βιολί

Η Κατερίνα Τσιρίδου παίρνοντας επάξια τη σκυτάλη της ρεμπέτικης ερμηνείας από τις μεγάλες ρεμπέτισσες του είδους, τιμά και προβάλλει τη χώρα μας ανά τον κόσμο σε φεστιβάλ, μουσικές συναντήσεις, συναυλίες ,αλλά και μέσα από τη δισκογραφία της. 

Η πρώτη διεθνής δισκογραφική της παραγωγή, το 2012, με τίτλο “Kompania Live

στην οποία συμμετείχε μαζί με την ομώνυμη ομάδα καλλιτεχνών, έφτασε στο Νο 5

του παγκόσμιου chart στοWMCE.  
Η Κατερίνα Tσιρίδου για οκτω συνεχόμενους μήνες, με το «Αμάν Κατερίνα» έχει πρωτιές στην κατηγορία East European και Mediterannean και τις δύο πρώτες θέσεις στο top 40..

Ξεκίνησε καλλιτεχνικά σε ηλικία 19 ετών, δίπλα στον Στέλιο Βαμβακάρη και τον Σπύρο Λιόση, τον Τάκη Μπίνη, τη Ρένα Στάμου, τον Ιορδάνη Τσομίδη, τον Τόλη Χάρμα και τη Λέλα Παπαδοπούλου. Ξεχωριστές ήταν οι συνεργασίες της με τους Κώστα Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Κορακάκη, Δούκισσα και Γιώργο Ξηντάρη, ωστόσο την πορεία της σημάδεψε η συνεργασία της με τον Μπάμπη Γκολέ και τον Αγάθωνα,με τους οποίους συνεργάστηκε πολλές φορές και δισκογραφικά.

Καλό μας μουσικό ταξίδι!