Ελένη Πέτα – Μουσική παράσταση  METAMORFOSIS

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024  ώρα: 20.30

Μουσική βιβλιοθήκη / Αίθουσα διδασκαλίας

του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής

στο  ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ελένη Πέτα είναι μια από τις πιο εμβληματικές φωνές της γενιάς της, που με την εκφραστική της ικανότητα και ερμηνεία αποδίδει μοναδικά τη συναισθηματική ατμόσφαιρα των τραγουδιών που επιλέγει, κατορθώνοντας να μας εκπλήσσει κάθε  φορά με το ταλέντο και το πάθος της.

Στην  μουσική παράσταση “METAMORFOSIS” συνεργάζεται με τους  σολίστες της κιθάρας, Γιώργο Λιμάκη και  Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, για να μας παρουσιάσουν μια που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλλιτεχνική μεταμόρφωση σε διαφορετικούς μουσικούς δρόμους και απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς.

Προσεγγίζοντας τραγούδια γνωστά από τον Ελληνικό και διεθνή χώρο μεταμορφώνοντάς τα, ενορχηστρωτικά και προσαρμόζοντάς τα, στο ηχόχρωμα που προσδίδουν οι δυο κιθάρες!!

Τραγούδια όπως:  Λόγια της Σιωπής, Φιλί στα Πέλαγα, Una Noche Mas, Απόδραση Κρυφή, Συ μου Xάραξες Πορεία, Άμλετ της Σελήνης, Νερό στη Βάρκα, Un Ano De Amor και πολλά άλλα ακόμη γεμάτα έρωτα και πάθος, δημιουργούν ένα συμβολικό τοπίο συνάντησης και μια διάθεσης συνύπαρξης και ανταλλαγής συναισθημάτων.