Η Πολιτιστική Εταιρεία «Τέχνης Πολιτεία» δραστηριοποιείται στους τομείς της Μουσικής, του θεάτρου και γενικότερα της Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, στον χώρο της Πολιτιστικής Διαχείρισης. Η εταιρεία μας ασχολείται με το Σχεδιασμό, την Παραγωγή, τη Διοργάνωση και Υλοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, παραστάσεων, φεστιβάλ και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και ιστορικών παραδοσιακών δράσεων. Εδώ και πολλά χρόνια, ως ζωντανός, πολιτιστικός δρόμος, η “Τέχνης Πολιτεία” επιμελείται πρωτοποριακές δράσεις, αναλαμβάνοντας από το Σχεδιασμό της Διοργάνωσης έως και την Υλοποίησή τους, μέχρι το “management”, αλλά και το “booking” εκλεκτών καλλιτεχνών.

Για εμάς στην «Τέχνης Πολιτεία» τα πάντα ξεκινούν από την εξέλιξη του πολιτισμού μας, μια ιδέα που κρύβει πίσω της ένα φιλοσοφικό περιεχόμενο. Άλλωστε, η πολύχρονη εμπειρία μας ως σύμβουλοι στον τομέα του πολιτισμού αποκτήθηκε μέσα από ένα ευρύ φάσμα έργων ανάδειξης πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς.

logo_white

Μεταξύ άλλων, στην Τέχνης Πολιτεία

Λειτουργούμε ως Σύμβουλοι πολιτιστικών θεμάτων

Αφού καταγράψουμε τις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, μπορούμε να χαρτογραφήσουμε πολιτιστικά τον Δήμο ή τον φορέα σας και να διαμορφώσουμε τη δημιουργική ιδέα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων σας. 

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη διαχείριση του marketing (επικοινωνιακή στρατηγική)

Με όπλο μας την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα, αλλά και τη μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διοργάνωσης, αναλαμβάνουμε την παραγωγή και την προβολή μουσικών εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, χορευτικών δρώμενων, πολιτιστικών φεστιβάλ, συνεδρίων, εγκαινίων, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ιστορικών και παραδοσιακών δράσεων, κ.α.

Διοργανώνουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε Φεστιβάλ

Ο Σχεδιασμός και η οργάνωση του Φεστιβάλ γίνεται πάντα μέσα στο πνεύμα συνεργασίας, με υψηλό επίπεδο ποιότητας σε όλες τις δραστηριότητες, αλλά και στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Από την έρευνα της ιδέας, τον σχεδιασμό της ενημερωτικής καμπάνιας, το συντονισμό των καλλιτεχνών, τη ροή του επιλεγμένου προγράμματος, την ηχητική και φωτιστική κάλυψη, έως και την φροντίδα των καλλιτεχνών μέχρι το πέρας της κάθε εκδήλωσης, φροντίζουμε την κάθε λεπτομέρεια.

Βασικό στοιχείο στο σχεδιασμό κάθε δράσης είναι και η δημιουργία τοπικών υποδομών και συνεργασιών με πολιτιστικούς φορείς, πανεπιστήμια, σχολεία, αλλά και με επαγγελματίες και καλλιτέχνες, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Γιατί να μας εμπιστευτείς

Το πολιτιστικό έργο της εταιρείας μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές και «δύσκολες» πολιτιστικές διοργανώσεις. Με μεγάλη ομάδα από έμπειρα στελέχη, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ιστορικής έρευνας, της Πολιτιστικής Διαχείρισης, της Παραγωγής, της Διοργάνωσης και του τεχνικού σχεδιασμού των Εκδηλώσεων, αλλά και με συνεργαζόμενους συμβούλους για πολιτιστική και τουριστική προβολή, παρέχουμε στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο ολοκληρωμένες λύσεις για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε είδους πολιτιστικής εκδήλωσης, με χαμηλό κόστος υπηρεσιών.

anastasia_new
Αναστασία Παπαγεωργείου
makis
Μάκης Παπαγεωργειου
mpertani_new
Ερμιόνη Μπερτάνη
Karapiperis
Νίκος Καραπιπερής
Kali-Vandorou
Kalh Bandvroy

Η Κοινωνική μας δράση

Ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η «Τέχνης Πολιτεία» έχει μόνιμα μέλη και φίλους και έχει δημιουργήσει ένα χώρο γνώσης και πολιτισμού στην είσοδο του Αρχαιολογικού πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνα και με την ελευθερία της σκέψης και της ψυχής. Λειτουργεί με μέλη και φίλους, ανθρώπους που αγαπούν τον άνθρωπο, την τέχνη και τον πολιτισμό, διεκδικώντας τη ζωή τους μέσα από τη συλλογικότητα. Δανειστικές βιβλιοθήκες, δωρεάν εργαστήρια, ομάδες φιλοσοφίας, θεάτρου, ζωγραφικής, μουσικής και φωτογραφίας, ημερίδες, συζητήσεις, προβολές, σεμινάρια, αλλά και εικαστικές εκθέσεις, είναι μόνο κάποια από αυτά που θα συναντήσετε σε εμάς, με τους ανθρώπους που συχνάζουν στο χώρο μας συχνά να τον αποκαλούν “δικό τους”. Οι προτάσεις για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ακαδημία Πλάτωνος είναι αποτέλεσμα των ατομικών εισηγήσεων των μελών μας και το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να λάβουμε υπόψιν μας είναι το να βρίσκονται σε αρμονία με το καταστατικό και το ήθος με το οποίο επιθυμούμε να λειτουργούμε. Κατ’ αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να λειτουργούν συνθετικά τις απόψεις τους και ότι η πόλωση, ως αποτέλεσμα ιδεών και αντιλήψεων, δεν προσθέτει στη διαλεκτική προσέγγιση που έχουμε για το μοίρασμα της ζωής.