Παιδική μουσικό - θεατρική παράσταση «Με τον Αίσωπο εκδρομή»

Μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Απρίλιο 2015 η μουσική παιδική παράσταση «Με τον Αίσωπο εκδρομή» ξεκινάει το ταξίδι της για να γνωρίσει από κοντά όλα τα παιδιά.

Οι εκδόσεις Εν Πλω παρουσιάζουν την μουσικό - θεατρική παράσταση «με τον Αίσωπο εκδρομή» βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο-cd του Γιώργου Φρατζολά με τις απίθανες ιστορίες του Αισώπου, ο οποίος συναντιέται επί σκηνής και συνταξιδεύει με τον Σωκράτη, τον Καραγκιόζη, τον Θανάση Βέγγο και τους θεατές!!!

Η μουσική παράσταση «με τον Αίσωπο εκδρομή» απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου, αλλά αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση για όλες τις ηλικίες.

Βασίζεται στους μύθους του Αισώπου και δομείται πάνω σε μια ευρύτερη πρωτότυπη σύνθεση με τον Αίσωπο για μηχανοδηγό, τον σοφό Σωκράτη για ξεναγό, τον Θανάση Βέγγο θερμαστή και τον Καραγκιόζη για όλες τις δουλειές.

Στο ίδιο βαγόνι ανεβαίνουν τα παιδιά, οι μικροί φίλοι της Σοφίας, συνεπιβάτες στο τρένο της αναζήτησης. Το τρένο βάζει μπρος και όλοι μαζί ταξιδεύουν στα φτερά της μουσικής. Στο ρυθμό που δεν τελειώνει ποτέ…

Τα δώδεκα εξαίρετα τραγούδια της παράστασης παρουσιάζονται για πρώτη φορά ζωντανά και ερμηνεύονται με τη συμμετοχή των θεατών.

Συντελεστές της παράστασης

Το σενάριο, οι στίχοι των τραγουδιών και η μουσική είναι του Γιώργου Φραντζολά, μουσικού φιλόλογου και λογοτέχνη.

Σκηνοθεσία: Κώστας Φλωκατούλας

Παραγωγή: Εκδόσεις Εν Πλω

Καίτη Κουλλιά, τραγούδι, κρουστά

Κώστας Κοράκης, ακκορντεόν, τραγούδι

Κώστας Κωνσταντάτος (encardia) τραγούδι, κρουστά, κιθάρα.

Το τραγούδι της αγάπης:

Videos