Κλασσική μουσική: Galan Trio

Η Δήμητρα Τριανταφύλλου (βιολί), η Μαρίνα Κολοβού (τσέλο) και ο Πέτρος Μπούρας (πιάνο) δημιούργησαν το κλασικό τρίο GALAN.

Η Δήμητρα Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού με τον Βασίλη Παπά και το 2005 αποφοίτησε από το ωδείο Νίκος Σκαλκώτας στην τάξη της Νίνας Πατρικίδου, με άριστα παμψηφεί και Ά βραβείο. Το 2006 έγινε δεκτή στο πανεπιστήμιο του Würzburg.

Η Μαρίνα Κολοβού, 1ο τσέλλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από τον Οκτώβριο του 2009. Ξεκίνησε τσέλλο στο Ωδείο Αθηνών με τον Ν. Κοτζιά και πήρε το δίπλωμά της τον Ιανουάριο του 2004, με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί και Β’ Βραβείο» (τάξη Δ. Γουζίου), αποσπώντας το ειδικό βραβείο «Φ. Νάκας». Την περίοδο 2004-2008 συνέχισε στο Conservatorium van Amsterdam στην τάξη του M. Mostert, από όπου απεφοίτησε με τον τίτλο του Bachelor of Music.

Ο Πέτρος Μπούρας ξεκίνησε τις σπουδές του στο πιάνο σε ηλικία 6 ετών και τις ολοκλήρωσε το 2006, όπου έλαβε το δίπλωμα του με Άριστα Παμψηφεί και ΄Β Βραβείο από το ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στην τάξη της Βικτωρίας Χριστοφή - Δεσύπρη. Έκτοτε έχει παρακολουθήσει μαθήματα από σολίστες, όπως οι Yonty Solomon, France Clidat, Bernard Ringeissen, Francesco Nicolosi, Thierry Rosbach, Elena Ashkenazy, Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, Απόστολος Παληός.

Videos