Αρετή Κετιμέ – Ηλίας Καρελλάς «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ»

Αρετή Κετιμέ – Ηλίας Καρελλάς
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Μια παράσταση θεάτρου σκιών με ζωντανή μουσικη

Ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς, μετά τις sold out παραστάσεις του το φετινό χειμώνα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης “Το Αγόρι με τη Βαλίτσα” στο θέατρο Κάππα και τη συμμετοχή του στο φετινό Nostos Summer Festival του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, συναντάει τη μοναδική Αρετή Κετιμέ σε μια παράσταση- γιορτή.

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του, με όχημα το χιούμορ και τη ζωντανή μουσική, ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν φέτος το καλοκαίρι σε σύγχρονα και παραδοσιακά μονοπάτια.

Ο μεγάλος βεζύρης αναζητά έναν καλό τραγουδιστή για τα γενέθλια της κόρης του.

Ο λαϊκός φιλόσοφος Καραγκιόζης, θέλοντας να αποκτήσει μουσικές γνώσεις και να εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του με τραγούδια από τη Δύση ως την Ανατολή, ψάχνει να βρει μια δασκάλα μουσικής και να φτιάξει μια καλή ορχήστρα.

Ο κολλητός του φίλος Χατζηαβάτης του συστήνει την Αρετή Κετιμέ, που χρόνια τώρα μαγεύει με τη μελωδική φωνή και το σαντούρι της, λέγοντάς του ότι η χάρη της φέτος έφτασε ως τα προκριματικά της Eurovision.

Ο Καραγκιόζης ενθουσιάζεται και έτσι, παράλληλα με την ξεκαρδιστική κωμωδία στο φωτισμένο μπερντέ, ξεκινά ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με ήχους σύγχρονους αλλά και παλιούς, ένα μείγμα από αρώματα και μουσικά χρώματα της χώρας μας και όχι μόνο.

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 30 λεπτά

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία- ερμηνεία θεάτρου σκιών: Ηλίας Καρελλάς

Τραγούδι: Αρετή Κετιμέ

Κιθάρες: Άρης Κονιδάρης

Μπάσο – προγραμματισμός: Μάριος Ιωαννίδης

Πιάνο- πλήκτρα: Στέλιος Φραγκούς

Τρομπέτα – μπουζούκι: Δημήτρης Κατσίβελος

Τύμπανα: Γιώργος Μπαρμπέρης

Βοηθός σκηνής θεάτρου σκιών: Δήμητρα Κώνστα