Εκδηλώσεις

Η ερμηνεύτρια  Κλεονίκη Δεμίρη   με ανανεωμένο και πλούσιο πρόγραμμα  μετά από μια σειρά  επιτυχημένων  παραστάσεων  σε όλη την Ελλάδα, την Αθήνα αλλά και στο εξωτερικό (Παρίσι , Μόντρεαλ, Ιορδανία, Φλωρεντία  Τίρανα κ.α.) σε μία μοναδική παράσταση στον μουσικό ΙΑΝΟ (Σταδίου 24 Αθήνα)

12615510 1842772819282750 519596344374441221 o

!  Ανοίγοντας πανιά αυτή τη φορά θα μας παρασύρει σ ενα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο παντρεύοντας  παραδοσιακά  τραγούδια από την Σμύρνη,

την Κρήτη, το Αιγαίο, την Κύπρο, με τα αρώματα

της Κάτω Ιταλίας ,της Ισπανίας, της Πορτογαλίας,

και του Μεξικού  θα ταξιδέψει την ψυχή μας ως την μακρυνή Βραζιλία  με το Μancha de Carnaval και την Αργεντινή 

με το Mi Buenoς Αires Querido!

Τραγούδια  αγαπημένων Μεγάλων Ελλήνων συνθετών  μπλέκονται με το σήμερα και τους νεότερους αγαπημένους μας τραγουδοπιούς αλλά και  νέα τραγούδια που γράφτηκαν  για της φωνή της Κλεονίκης Δεμίρη  συνθέτουν  το ελληνικό  τοπίο, τα τραγούδια της ψυχής μας.. 

  'Ενα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγάπες και μνήμες...Σε αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε συνεπιβάτες!

 Κλεονίκη Δεμίρη, τραγούδι 

 Αχιλλέας Γουάστρωρ  πιάνo

Το 2018 γιορτάζουμε την ένταξη του Ρεμπέτικου  στον κατάλογο της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας

 

Η Μαριώ γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, υπηρετεί το ρεμπέτικο 50 χρόνια και έχει την  δική της  ιστορία.

Η Κατερίνα Τσιρίδου με το μπαγλαμαδάκι της, αν και νέα σε ηλικία, θεωρείται εδώ και χρόνια μία από τις καλύτερες εκπροσώπους του ρεμπέτικου τραγουδιού της γενιάς της.

 Οι δύο Ρεμπέτισσες  ετοιμάζουν βαλίτσες και ξεκινάνε ένα ταξίδι στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική και τραγούδια.

Ένα σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά  και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου... Συνοδεία τους

και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου ,του Στράτου Παγιουμτζή ,του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων.

Δεν είναι μία ούτε δύο, είναι 1.2.3. SWING. To φωνητικό τρίο 1,2,3 Swing δημιουργήθηκε το 2013 από τις Πένυ Μπερμπατιώτου, Σοφία Μάλαμα, Ναταλία Κάντζια.

Η χορωδία ROSARTE θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα και γνωστά τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο με 70 παιδιά και εφήβους επί σκηνής.

Σελίδα 1 από 10